Our Mission

BT B3 Directors Offices


Key Features

  • BT are one of our major clients who we have been working with for over a decade.
  • On this project we undertook works to create a new directors office on the third floor of the BT Centre building in central London
  • This involved the remodelling of the space as it had previously existed as an entirely open plan office
  • We installed new stud and glazed partitioning in order to create the desired layout while retaining the open feel of the office
  • We undertook all required M&E works including lighting and power
  • A crucial element of this project was managing the new sound insulation with the adjustments to the Heating, Ventilation, and Air Conditioning system
  • Fire detection and prevention systems were also installed
  • Once the main elements of works were complete we installed new carpeting and carried out decoration works to achieve the desired finish

 

Challenges and Solutions

  • The building remained fully occupied throughout the works as did the office areas in which we were working
  • The works were carried out to strict three week programme to allow handover and full use of the office at the earliest possible time
  • This required close sequencing of trades along with a rigourous inspection regime to minimise snags and defects
  • This meant that we were able to achieve our programme, eliminate the need for call backs to remedy defects, and maintained a good relationship with the client and all building users